Wij zijn Email Marketing Team!

  We zitten ruim 10 jaar in email marketing. En weten dus goed wat wel en niet werkt. Ook ondersteunen we al jaren een breed palet aan email marketing software pakketten. Hierdoor zetten we altijd de tools in die exact aansluiten bij de doelstellingen van klanten.

  Of het nu gaat om klantloyaliteit of directe verkoop; wij weten – samen met onze opdrachtgevers – prospects en klanten te activeren door het opzetten van slimme, relevante campagnes. Tegelijkertijd proberen we ook campagnes efficiënt te laten verlopen, het liefst geautomatiseerd.

  We zijn het verlengstuk van de marketing- of communicatieafdelingen van onze opdrachtgevers. Met ons als email marketing team beschikken marketeers en communicatieprofessionals over die extra handen en slimme koppen. Zodat we samen alles uit email marketing weten te halen. Wij zijn de doeners, bewegen flexibel en streven altijd naar nóg beter. Zodat campagnes steeds makkelijker te managen zijn en de beoogde effecten elke campagne opnieuw overtroffen worden.

  Onze garanties

  Snelheid

  Verzending binnen 24 uur, indien gewenst

  Resultaat

  Miniamaal 25% hogere conversie

  Expertise

  Kennis over de laatste technieken en inzichten

  Toewijding

  Korte lijnen en altijd 100% aandacht

  Werken bij Email Marketing Team?

  Het Team is op zoek naar Email Marketeers (Junior en Senior) die ervoor zorgen dat de campagnes van onze klanten goed werken en nog beter responderen.

  Email Marketing Team is onderdeel van 22 Times B.V., een tech start up die zich focust op alles wat met email marketing te maken heeft. Onder 22 Times B.V. vallen ook de volgende concepten:

  emailadressen.nl
  Op zoek naar extra bereik voor een specifieke campagne, of leads om uw email database uit te breiden? Hier vindt u alle adressen van Nederland, zowel B2C als B2B.

  emailmarketingsoftware.nl
  Het selecteren van een email pakket moeilijk? Via deze site krijgt u een gratis een uitgebreid advies op maat, aan de hand van uw persoonlijke situatie.

  nieuwsbrief.nl
  Een unieke site waar consumenten zich makkelijk kunnen in- & uitschrijven voor nieuwsbrieven naar keuze. Gepatenteerd concept uniek in de wereld.