Onze aanpak

  We zijn het verlengstuk van jouw marketing- of communicatieafdeling. Dure account managers en lange doorlooptijden zijn bij ons niet aan de orde. Of het nu gaat om actie-mailingen, nieuwsbrieven of event-triggered emails; we doen het dagelijks.

  Strategie

  Contactstrategie

  Software selectie

  Data intelligence

  Creatie

  Template design & coding

  Campagne management

  Data management

  Optimalisatie

  Campagne optimalisatie

  Landing page optimalisatie

  Lead generation

  Support

  Wij bieden zo snel mogelijk adequate support indien nodig.

  Kies zelf welk type service u wenst.
  Naast het beantwoorden van uw vragen (ook als u nog geen klant bent!) kunt u zelf bepalen hoeveel inzet u van ons verlangt. Hierdoor betaalt u nooit te veel en staan wij toch klaar als u ons nodig heeft.

  Zelf Service

  Je email templates worden ontworpen en klaargezet. Het vullen van de templates met de juiste content en het uitsturen van de mailing doen jij en je collega’s vervolgens zelf. Ondersteuning bij verdere optimalisatie van de response en conversie bieden we dan op aanvraag.

  Full Service

  Je campagnes worden volledig door ons verzorgd. Van het ontwerp van templates, de configuratie van triggers & analytics, het toevoegen van beelden en teksten tot aan de (periodieke) verzending van de mailings. Vervolgens analyseren we de resultaten en gaan we optimaliseren

  Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
  Wij gaan graag vrijblijvend met u een gesprek aan!

  Onze garanties

  Snelheid

  Verzending binnen 24 uur, indien gewenst

  Resultaat

  Minimaal 25% hogere conversie

  Expertise

  Kennis over de laatste technieken en inzichten

  Toewijding

  Korte lijnen en altijd 100% aandacht

  Strategie

  Doelstellingen vertalen naar een email contactstrategie begint met keuzes maken. Over de tactiek, het email format, het software pakket en integraties met CRM of webshop. Zodat alle prioriteiten, targets en tools vooraf helder zijn.

  Elke doelgroep vraagt om een specifieke benadering. Welke verzendfrequentie voelt natuurlijk voor jouw doelgroep? Moeten we misschien event-triggered emails inzetten? En versterk je de impact wellicht door de mailings te integreren met je CRM-systeem? Allemaal keuzes die we vooraf samen met jou maken. Vervolgens bepalen we het email format: van onderwerpen, tone of voice tot look & feel. En dan rest nog de vraag: welk email marketing software pakket wil je gebruiken, en… welke is het meest geschikt? Wij adviseren hierin onafhankelijk.

  Creatie

  Of het nu je maandelijkse nieuwsbrieven zijn of meer geavanceerde event-triggered emails; we richten elke email campagne van A tot Z in. Van template design, copywriting, bestanden gereedmaken, verzending tot aan online profiling & tracking.

  Executie is key als je optimaal resultaat wilt boeken. Daarom draait alles in deze fase om een perfecte creatie en implementatie van een campagne. Is er een goede balans tussen copy en visuals? Staan er krachtige eyecatchers in de mailing die aanzetten tot actie? Ook het inbouwen van dynamische content voor extra relevantie en het automatiseren van mailings met event-triggers of lead scoring wordt in deze fase door ons opgepakt. En natuurlijk zorgen we ervoor dat jouw mailing in elk emailprogramma en op alle devices aantrekkelijk oogt.